Кремъл заяви днес, че украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е

...
Кремъл заяви днес, че украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е
Коментари Харесай

Кремъл: Зеленски търси повече помощ от Запада, тъй като армията му е в лошо състояние

Кремъл съобщи през днешния ден, че украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога се стреми към по-значително присъединяване на Запада в спора, защото украинските сили на фронта се намират в извънредно неподходяща обстановка, съобщи Ройтерс.

Зеленски през вчерашния ден сподели за Ройтерс, че притиска западните сътрудници да се включат по-пряко във войната като оказват помощ за прехващането на съветски ракети в украинското въздушно пространство. Друг метод, по който Западът може да помогне на Киев, е да позволи на Украйна да употребява западни оръжия против вражеската военна техника, струпвана покрай границата ѝ.

На въпроса за изявлението с Ройтерс, представителят на Кремъл Дмитрий Песков отговори, че някои украински висши представители, в това число Зеленски, от време на време " изпадат в нервност " през последните дни. " Това се дължи на извънредно неподходящата позиция на силите на киевския режим на фронта ", сподели Песков.

Говорителят на Путин добави, че даже Западът да усили военната си поддръжка, това няма да промени общата наклонност на фронта, където съветските войски напредват. Той разкритикува Украйна за това, че обстрелва цивилни региони в Русия. 

Миналата седмица Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 сподели, че съветските сили в североизточна Украйна основават буферна зона за отбрана на Русия от офанзиви, и съобщи, че Западът не може да постанова условия на Москва, напомни Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР